Pređite na sadržaj
Prijaviti se
Jezik stranice sr / RS
Jezik stranice

Portal radnih města MANUVIA je podeljen na samostalne regije na osnovu tržišta rada. Istovremeno imate mogućnost da prevedete informacije na traženi jezik.

Srpski
Srbija

Pronalaženje posla preko agencije za posredovanje u zapošljavanju nikada nije bilo jednostavnije!

HR i tržište rada Saveti
Pozadina ilustracije

Ne snalazite se među brojim ponudama poslova i komplikovanim načinima konkurisanja za posao? Možda  brinete da nemate dovoljno obrazovanja ili praktičnog znanja? Sada ste na pravom mestu – agencije za zapošljavanje olakšavaju put do željenog posla. Pokazaćemo vam celi postupak dobijanja  posla u veoma jednostavnom obliku. Procenite sami.

Mogu li da pronađem posao i bez radnog iskustva? 

Najveći broj ponuda koje imamo podrazumevaju poslove operatera proizvodnje za koje, kandidatima, uglavnom, ne treba prethodno iskustvo. Radi se o manuelnom radu u proizvodnji, gde radnici montiraju delove u automobile, učvršćuju šrafove, ili kontrolišu gotove proizvode. Kod nekih radnih pozicija nije potrebna ni diploma o završenoj srednjoj školi.

Koliko će to koštati? 

Od potencijalnih kandidata ne tražimo nikakve naknade, sve za vas obavljamo besplatno. To znači da možete u svakom momentu zakazati karijerno savetovanje, doći na testiranje ili tražiti savet u vezi procedure dobijanja radnih i boravišnih dozvola. Na tržištu rada smo već 2 godine i preko nas je posao do sad pronašlo više od 2000 zadovoljnih radnika, koji rade u raznim državama.

Kako se odvija razgovor? 

Brinete o tome da li će vam se posao dopasti, da li će biti dovoljno nagrađeni, ili da li je to „taj pravi posao“ koji tražite? Nama  je važno da procenite da li će vam ponuđen posao odgovarati i da imate sve informacije unapred. Nakon što ste lično došli ili ste informisani putem telefona o konkretnoj ponudi, na testiranju možete postaviti svako dodatno pitanje i tražiti pojašnjenje.

Dodatno, testiranje služi i tome da vidite da li Vam konkretan posao odgovara. Testovi su ili zadaci iz osnovne škole, kao na primer 25:5=5, ili testovi pažnje – traženje razlika u slikama, odnosno testovi manuelnih veština, na primer šrafljenje. Trudimo se da proces bude što brži i jednostavniji tako da, često, već istog dana znate da li ste položili testove i odmah možete potpisati neophodne dokumente (što smanjuje broj dolazaka).

Kod nas svi pronađu posao

Bilo da  ste kvalifikovan stručnjak ili osoba bez prethodnog radnog iskustva, ne oklevajte – slobodno nam se obratite. Dok se za neke pozicije (varioci, vozači viljuškara, operatera na CNC mašinama) zahteva iskustvo i odgovarajući sertifikati postoje i oni, manje zahtevni ali raznovrsni poslovi u fabrici, gde vam prethodno iskustvo uopšte nije potrebno dovoljno je da ste ste manuelno vešti i da ste spremni za učenje.

Ne oklevajte i pregledajte našu ponudu. Od ugovora o radu nas deli samo jedan korak! Javite se!

Pogledajte spisak otvorenih pozicija