Pređite na sadržaj
Jezik stranice sr / RS
Jezik stranice

Portal radnih města MANUVIA je podeljen na samostalne regije na osnovu tržišta rada. Istovremeno imate mogućnost da prevedete informacije na traženi jezik.

Srpski
Srbija

O nama

Zašto da nas izaberete?

Dobićete dodatne bonuse

Većina poslodavaca sa kojima sarađujemo, daje mogućnost uzimanja akontacije već nakon prve radne nedelje kao i razne bonuse za učinak i dolazak.

Nudimo posao za svakoga

Bilo da ste kvalifikovani radnik ili osoba bez prethodnog radnog iskustva, naši savetnici potrudiće se da pronađu adekvatan posao za Vas.

Naše usluge su besplatne

Traženje posla preko agencije je u potpunosti besplatno. Čitav proces, od inicijalnog intervjua do organizovanog prevoza je u potpunosti besplatan.

Kako do novog posla?

Ostavite nam svoje kontak podatke

Popunite formular, napišite ime, prezime i broj telefona na kome ćete biti dostupni.

Odgovorićemo u roku od 72h

Naši savetnici pozvaće Vas u roku od 72h. Osim informisanja o samoj ponudi, ponudiće Vam i termin testiranja i/ili intervjua.

Organizovaćemo testiranje

Tokom intervjua, prezentovaćemo Vam sve detalje novog posla i odgovoriti na sva dodatna pitanja.

Ko smo mi?

Mi smo licencirana agencija

Važeća dozvola za rad izdata od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja potvrda je našeg zalaganja da poslujemo po najvišim standardima.

Imamo zadovoljne kandidate

Iako postojimo relativno kratko, više od 2000 ljudi pronašlo je posao preko nas. Upravo njihove preporuke su naše najveće priznanje.

U Vašoj blizini smo

Naša kancelarija se nalazi u Novom Sadu. Osim u Novom Sadu, tokom sezone, gotovo svake nedelje možete nas videti i u Nišu. Razmišljamo i o testiranjima u drugim gradovima.