Pređite na sadržaj
Prijaviti se
Jezik stranice sr / RS
Jezik stranice

Portal radnih města MANUVIA je podeljen na samostalne regije na osnovu tržišta rada. Istovremeno imate mogućnost da prevedete informacije na traženi jezik.

Srpski
Srbija

Najbolji pomoćnik za traženje posla

Iz sveta poslova
Pozadina ilustracije

 

Šta ako Vam kažemo da neko drugi može pronaći posao umesto Vas? Dok se Vi bezbrižno opuštate, neko drugi bi tražio odgovarajući posao. Mi u Interei shvatamo da, proces traženja posla, često, oduzima dosta vremena i  zato  smo želeli da ga pojednostavimo. Napravili smo V.I.K.I  –  virtuelnog pomoćnika, za sve one koji traže novi posao a ne žele da troše previše vremena na pretragu.

Ko je V.I.K.I.?

V.I.K.I je naš (ali i Vaš) virtuelni pomoćnik – četbot (engleski chatbot) ili robot za ćaskanje koji Vam može pomoći da pronađete novi posao. Iako zvuči kao futuristički film, u stvari,  vrlo je jednostavno, običan Facebook prozor za ćaskanje koji predlaže odgovarajući posao na osnovu nekoliko pitanja. Potrebno je samo nekoliko klikova i odgovora na jednostavna pitanja kako bi Vam V.I.K.I. pronašla posao.

Sa V.I.K.I. možete da ćaskate kao sa svojim prijateljima. Na početku ponudiće Vam 2 opcije: „Pronađi posao“ ili „Pozovi savetnika“. Ukoliko Vam se više dopada tradicionalan način komunikacije, u svakom momentu, možete da zamenite dopisivanje sa virtuelnim pomoćnikom (V.I.K.I.) pozivom savetniku iz agencije. V.I.K.I.  je tu da Vam pomogne, ne da Vas ograničava.

Jednostavno, brzo i pouzdano

Komunikacija sa V.I.K.I je veoma jednostavna. Korak po korak, biraćete neku od opcija koje predlaže virtuelni pomoćnik. Možete da birate ne samo mesto rada  nego i vrstu posla: manuelni poslovi bez prethodnog iskustva ili kvalifikovani poslovi u struci. Nakon što ukucate broj bićete kontaktirani od strane Intereinih savetnika koji će Vam rado pomoći oko izbora.

Virtuelni pomoćnik za traženje posla

Virtuelni pomoćnik V.I.K.I. je stalno na raspolaganju

Virtuelni pomoćnik za traženje posla je dostupan 24 časa 7 dana u nedelji. Zbog toga ne morate da ograničavate sebe, u samo nekoliko klikova V.I.K.I  može da traži posao za Vas, bilo kada, bilo gde. Nije bitno da li ste kod kuće, u kafiću ili čekate autobus jer bilo gde da ste – možete otvoriti svoj Facebook čet.

Otvorene pozicije

Sa V.I.K.I. ne morate da čekate na odgovor

Prednost traženja posla na ovakav način je brza povratna informacija zahvaljujući automatskom odgovoru. Odmah ćete videti svoje opcije i Vaše je samo da odaberete budući posao ili kontaktirate agenciju. Ne morate da idete bilo, sve možete odraditi iz udobnosti svoga doma – od prvog kontakta sa V.I.K.I do biranja posla.

Zašto je virtuelni pomoćnik za traženje posla dobar izbor?

V.I.K.I je do sada pomogla da posao pronađe više od 300 ljudi čak i bez izlaska iz svog doma. Interein virtualni pomoćnik je najpogodiniji način da pronađete svoj posao u 21.veku.

Pronađite posao sa V.I.K.I. – klikni ovde da započneš ćaskanje.