Pređite na sadržaj
Prijaviti se
Jezik stranice sr / RS
Jezik stranice

Portal radnih města MANUVIA je podeljen na samostalne regije na osnovu tržišta rada. Istovremeno imate mogućnost da prevedete informacije na traženi jezik.

Srpski
Srbija

Možeš pronaći dobar posao i tokom vanredne situacije

Korona virus Saveti
Pozadina ilustracije

Svakodnevno, u medijima, pratimo situaciju sa korona virusom i njenim uticajem na živote ljudi, na poslovanje firmi i posao pojedinca. Dok zabrinutost raste, firme ali i pojedinci moraju da se prilagode novonastaloj situaciji. Ono što je za nas (ljude iz Srbije) uglavnom prepreka, u ovom momentu postaje prednost. S obzirom na to da, proces odobravanja dugoročnih dozvola traje i nekoliko meseci, u mogućnosti smo da sada tražimo posao a da, sa istim, započnemo kasnije, kada situacija bude pod kontrolom.

Sve do nedavno vrata naše kancelarije su bila širom otvorena za Vas čak iako niste unapred zakazali dolazak. Poštujući preporuke institucija odlučili smo da, za sada, radimo od kuće – kako bismo zaštiti svoje i vaše zdravlje.  Dobra vest je da smo i dalje na raspolaganju svakim radnim danom od 8h do 16h. Naše savetnike možete dobiti na sledeće brojeve:

069/8013240  069/8013251  069/8013253  069/8013254  069/8013255  069/8013256

Sve informacije možete dobiti putem telefona (koristimo i Viber). Takođe, kolege će Vam sve bitne informacije poslati i u pisanom obliku, kako biste mogli da, na miru, sve detaljno proučite. Naravno i dalje odgovaramo na našoj Facebook stranici.

U ovom momentu odlučili smo da ne organizujemo nova testiranja. Sa testiranjima nastavljamo onog momenta kada nadležne institucije procene da je bezbedno.

posao tokom vanredne situacije

 

Vaše zdravlje,  zdravlje naših zaposlenih i svih ostalih je najvažnije.  Naravno, sve mere zaštite su bitne, bilo da je to korišćenje rukavica, maski, redovno pranje ruku i izbegavanje kontakata. Zato kažemo – glavu gore! Mi ćemo se pobrinuti za Vaš posao, Vi samo pazite na sebe.

I ne zaboravite pranje ruku, izbegavanje kontakata i nošenje maski – najbolja je prevencija!